Ceļubūve

Drukāt
Banner 1050x80

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
rūpnieciskie mazgāšanas līdzekļi – Trion tensid ab tirdzniecība, demarķēšanas darbi uz ceļiem/ ceļu , līnijas, ceļu marķējumi.

SKA projekts, SIA

Brīvības 140b-5, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Ceļu projektēšana, būvuzraudzība, būvdarbu vadīšana, būvniecība, Ska projekts.

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Apraksts: AS "ĢEOSERVISS" galvenais darbības virziens - INŽENIERIZPĒTES DARBI būvniecības un projektēšanas vajadzībām, kā arī akreditētās ĢEOTEHNISKĀS LABORATORIJAS pakalpojumi. Pieredze kopš 1993. gada. ĢEOTEHNISKĀ LABORATORIJA piedāvā grunts fizikālo un mehānisko testēšana, gruntsūdens ķīmisko testēšanu un minerālo materiālu fizikālo testēšanu pēc LVS CEN un GOST metodēm. Laboratorija akreditēta Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā ar akreditācijas Nr. LATAK-T-281.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Maskavas 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

Cel, SIA

Jūrmala
Par uzņēmumu:

SIA "CEL" pieredzējis būvinženieris veic būvju un ēku tehniskās apsekošanas, ekspertīzes, kā arī būvniecības procesa projektu vadību, būvuzraudzību. Konsultācijas būvniecības jautājumos. Būvju tehnisko apsekošanu veic sertificēts un pieredzējis būvinženieris.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30a, Rīga LV-1005
Apraksts: Arhitektūra, projektēšana, projektu vadība. Ēku rekonstrukcijas un renovācijas projektu izstrāde un saskaņošana. Autoruzraudzība un būvuzraudzība. 3D vizualizācijas.

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
lauksaimnieciskas nozīmes celtnēm, angāriputnkopības vajadzībām, arkveida angāri, angāru celtniecība, būve

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils LV-3601
lauksaimnieciskas nozīmes celtnēm, angāri putnkopības vajadzībām, arkveida angāri, angāru celtniecība, būve

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
lauksaimnieciskas nozīmes celtnēm, angāri putnkopības vajadzībām, arkveida angāri, angāru celtniecība, būve

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Prestons, SIA

Lielā 9a-2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšanas darbi ✓ Tāmēšana, uzmērīšana ✓ Teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana Par uzņēmumu:

Prestons, SIA piedāvā bruģēšanas darbus - bruģa ieklāšana gan privātmājām, gan ietvēm un celiņiem. Izbruģējam arī laukumus un piedāvājam vispārēju teritorijas labiekārtošanu pēc jūsu vēlmēm. Teritorijas labiekārtošanu piedāvājam dažāda izmēra teritorijām, dizains un izkārtojums tiks saskaņots ar jums. Bruģēšana Kurzemē, Latvijā, Talsos. 

CPM Trading, SIA

Skolas 9-6, Rīga LV-1010
Iepazīstieties ar mūsu uzņēmuma "Garant Metiz Invest" aparatūras produktu klāstu::

- Zema oglekļa tērauda stieple

- Leģētā tērauda stieple

- Oglekļa tērauda stieple

- Vads sadzīves vajadzībām

- Cinkota metināta sieta

Kvarcīts metalurģijai un dekoratīviem nolūkiem::

PJSC "Tolkachevsky GOK" produkti apmierina dažādas vajadzības, tostarp kubveida akmeņus. Pieejams šādās frakcijās: 4-6 mm, 5-10 mm, 5-20 mm, 10-20 mm un 20-40 mm. Izmanto betona ražošanā, ceļu būvē, ainavu projektēšanā un ainavu veidošanā. Kvarcītam ir rozā nokrāsa, kas piešķir īpašu vērtību jūsu dekoratīvajiem risinājumiem. Piegādāts lielos maisos pa 1,0 un 0,5 tonnām.

Sazinieties ar mums jau šodien, lai apspriestu savas vajadzības un iegūtu augstākās kvalitātes produktus, kas atbilst jūsu standartiem.

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

BRUĢIS AA veic labiekārtošanas, bruģēšanas darbus, kā arī visa veida žogu uzstādīšanu un remontu Talsos un visā Kurzemes novadā. Labprāt sniegsim pakalpojumus Jelgavā un Rīgā.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

Ceļu, tiltu, ielu un laukumu projektēšana un būvniecība, uzturēšana, grants ceļu profilēšana, segumu atjaunošana. Papildus šajā nozarē uzņēmēji piedāvā nodrošināt asfalta, smilts, grants un pretslīdes materiālu piegādi.