Ceļubūve

Drukāt
Banner 1050x80

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Kardānu remonts ✓ Kardānu komponentu tirdzniecība ✓ Jaunu kardānu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Izbraukšana pie klienta Par mums::

SIA "ALeven" ir lauksaimniecības un citas tehnikas darbnīca. Mēs specializējamies kardānu izgatavošanā un remontā. Piedāvājam kardānu izgatavošanu un remontu dažādām vajadzībām - zāles pļāvējam, kardāni kūdras purvu tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem.

Karjeru izstrāde, SIA

Krustpils 12-115, Rīga, LV-1073
Grants smilts akmens ieguve, ceļu būve , sniega izvešana, sniega, būvgružu izvešana., Smilts ceļu būvei, pamatu aizpildīšanai, piebēršanai bruģēšanai, smilšu laukumiem, smilšukastēm.

Kekava ABT, AS

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Ceļu un tiltu būve, uzturēšana

Kirtek, SIA

Katlakalns, Viļņu 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111

Kols, SIA

Kareļi, "Celmi" , Zaņas pagasts, Saldus nov., LV-3897

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
lauksaimnieciskas nozīmes celtnēm, angāriputnkopības vajadzībām, arkveida angāri, angāru celtniecība, būve

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils LV-3601
lauksaimnieciskas nozīmes celtnēm, angāri putnkopības vajadzībām, arkveida angāri, angāru celtniecība, būve

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Koro būve, SIA

Skandu 10, Rīga LV-1067
konstrukcijas, betona grīdas, ceļi un laukumi, grīdu un kāpņu pārklājumi, energobūvniecība, tehnikas noma, Koro būve , Koro Būve , Epoksīda segumi, Epoksīda pārklājumi, Bezšuvju pārklājumi, Pulētas betona grīdas, Terrazzo

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Kursu bāze, SIA

Brīvības 125, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Autogreideru, ekskavatoru, buldozeru, pašgājēju iekrāvēju, ceļu būves mašīnu, meža izstrādes un kopšanas
Ceļu, tiltu, ielu un laukumu projektēšana un būvniecība, uzturēšana, grants ceļu profilēšana, segumu atjaunošana. Papildus šajā nozarē uzņēmēji piedāvā nodrošināt asfalta, smilts, grants un pretslīdes materiālu piegādi.