Ceļubūve

Drukāt
Banner 1050x80

Brocēnu asfaltbetona rūpnīca

"Ceļinieki" , Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Ceļu un tiltu būve, uzturēšana

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Bruģēšana, zemes darbi, ceļu būve , laukuma būve , zeme, bruģis, teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana

Būvdraugs, SIA

aizsprosti, grāvju ierīkošana, grāvju atjaunošana, zemes darbi,  izlīdzināt zemes gabalu, Izbūvēt ceļu , , ierīkot ceļu , piemājas ceļa izbūve, piebraucamā ceļa izbūve, piebraucamais ceļš, Celmu raušana, krūmu

Būve L, SIA

Celtniecības 20, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Celtniecības un remonta darbi. Celtniecības, restaurācijas un remonta darbi. Metāla, koka konstrukcijas, mūrējam, betonējam, ceļam sabiedriskos, ražošanas, lauksaimniecības objektus, dzīvojamās mājas, veikalus.

Būvenergo A, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16, Jelgava LV-3001
Ceļu būve , ielu, laukumu izbūve, būvniecība, bruģēšana, bruģa ieklāšana, asfalta seguma ieklāšana, izbūve

Būvniecības grupa LV, SIA

Smilgu 5, Rīga LV-1024
Autoceļu, ielu, laukumu, tiltu, maģistrāļu, stāvlaukumu, celiņu, ietvju izbūve, transportbūvju būvniecība, rekonstrukcija, remonts un uzturēšana, atjaunošana, restaurēšana. Autostāvvietu izbūve, industriālo teritoriju segumu izbūve, būvniecība. Zemes darbi, asfalta segumu izbūve, bruģešanas darbi, bruģēšana, Bruģis. Bruģa likšana.

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

CB 7, SIA

"Jaunzemi" , Skultes pagasts, Limbažu nov., LV-4025

CBB, SIA

Tvaika 2a, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201

CDDZ, SIA

Lauku 1, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

CEĻI UN BŪVE, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Plēksnes iela 8 – 312, Rīga, LV-1016
uzsākta likvidācija

CEĻU BŪVES INŽENIERIS, SIA

Vidzemes 3, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Tehniskās pārbaudes un ekspertīze

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar infrastruktūras objektu projektēšanu un būvuzraudzību. Piedāvājam ceļu, ielu, laukumu, sporta stadionu, lietus un sadzīves kanalizācijas, ūdensapgādes, elektroapgādes projektēšanu un būvuzraudzību, ekspertīzes un konsultācijas.

CN Line, SIA

Granīta 13, Rīga, LV-1057
Ceļu būves firmas Latvijā, uzņēmums, uzņēmumi, veic ceļu būvniecības darbus, asfalta ieklāšana, autostāvlaukuma, laukuma izbūvi, jauno objektu teritorijas, dzīvojamo māju teritorijas labiekārtošanu, ietvju, piebraucamo ceļu

CPM Trading, SIA

Skolas 9-6, Rīga LV-1010
Iepazīstieties ar mūsu uzņēmuma "Garant Metiz Invest" aparatūras produktu klāstu::

- Zema oglekļa tērauda stieple

- Leģētā tērauda stieple

- Oglekļa tērauda stieple

- Vads sadzīves vajadzībām

- Cinkota metināta sieta

Kvarcīts metalurģijai un dekoratīviem nolūkiem::

PJSC "Tolkachevsky GOK" produkti apmierina dažādas vajadzības, tostarp kubveida akmeņus. Pieejams šādās frakcijās: 4-6 mm, 5-10 mm, 5-20 mm, 10-20 mm un 20-40 mm. Izmanto betona ražošanā, ceļu būvē, ainavu projektēšanā un ainavu veidošanā. Kvarcītam ir rozā nokrāsa, kas piešķir īpašu vērtību jūsu dekoratīvajiem risinājumiem. Piegādāts lielos maisos pa 1,0 un 0,5 tonnām.

Sazinieties ar mums jau šodien, lai apspriestu savas vajadzības un iegūtu augstākās kvalitātes produktus, kas atbilst jūsu standartiem.

Ceļu, tiltu, ielu un laukumu projektēšana un būvniecība, uzturēšana, grants ceļu profilēšana, segumu atjaunošana. Papildus šajā nozarē uzņēmēji piedāvā nodrošināt asfalta, smilts, grants un pretslīdes materiālu piegādi.