Ceļubūve

Drukāt
Banner 1050x80

ERT, SIA

Silciema 13-59, Rīga LV-1024
Ceļu un tiltu būve, uzturēšana

Easy Pave, SIA

Gaidas, Fazānu 32, Ropažu pagasts, Ropažu nov.

Ehre, SIA

K.Valdemāra 106-172, Rīga, LV-1013

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
ražošanas iekārtas, betona maisītāji, autocisternas, tornis, auto tornis, torņa celtnis, celtņi, pacēlāji, ceļu

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Ceļu projektēšana. Inženiertīklu projektēšana. Elektroietaišu projektēšana.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
traktortehnika, riteņu ekskavatori, ķēžu ekskavatori, kāpurķēžu ekskavatori, universālie ekskavatori, ceļu , būves tehnika, ceļu būves tehnikas noma, celtniecības tehnika, celtniecības tehnikas noma, iekrāvēji

Feramagus, SIA, Lauksaimniecības, celtniecības, meža tehnika

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Lauksaimniecības tehnika un aprīkojums. Graudu pirmapstrādes, celtniecības un ceļu būves. Komunālā, meža tehnika, serviss un rezerves daļas.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Forsteri Juniors, SIA

Madliena, "Salmiņi" , Madlienas pagasts, Ogres nov. LV-5045

Forstward, SIA

Austrumu 10, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pagaidu ceļi un laukumi:

Ceļa plāksnes ir lielisks veids, kā ātri un ekonomiski nocietināt un aizsargāt virsmu no bojājumiem. Tās ir vieglas, bet ļoti izturīgas un labi pielāgojas zemei. To stingrā struktūra nostiprina un stabilizē virsmu ļaujot pārvietoties pa šādu virsmu līdz pat 100 tonnu smagai tehnikai.

Ideāli piemērotas lietošanai būvlaukumos, piebraucamajiem ceļiem, pagaidu autostāvvietām, lai aizsargātu pret bojājumiem augsni ar vāju nestspēju un saglabātu brauktuvi lietojamu.  Plašas izmantošanas iespējas būvniecībā, lauksaimniecībā, mežsaimniecībā, zemes darbos, kalnrūpniecībā, karjeros, komunālo un inženierbūvju darbos un apkopēs, avārijas piekļuvei, militārās bāzēs, sporta un izklaides pasākumu laukumiem un celiņiem, stāvlaukumiem u.c.

Ražošanai izmantotais materiāls ir 100% pārstrādāts un videi draudzīgs. To raksturo augsta izturība un elastība, kā arī izturība pret ekstremāliem laikapstākļiem. Plāksnes var lietot daudzus gadus, un pats galvenais, nepieciešamības gadījumā tās var pārvietot visur kur nepieciešams.

Fortūnas ceļš, SIA

K.Barona 2-22, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Ceļu izbūve no 0 cikla, ceļu remonts, bedres, bedru remonts, ceļu uzturēšana, ceļu būves tehnikas noma, , asfalta ieklājēja noma, ceļu ruļļa noma, universālā traktora noma, bruģēšana.

Fundamentum, SIA

Saules 41b, Madona, Madonas nov., LV-4801

G2.LV, SIA

Ulbroka, "Ievas" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Meliorācija, dīķu rakšana, grunts ceļu un stāvlaukumu izbūve., būve , pagaidu ceļu būve , laukumu sagatavošana, teritorijas sakopšana.

GB ceļabūve, SIA

Rāmava, Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111

GBZ, SIA

"Jaunpavasari" , Salgales pagasts, Jelgavas nov., LV-3045

GDC, SIA

"Veides" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142

GEOMATIC, SIA

Daugavgrīvas 49 k.1, Rīga LV-1007
izpildmērījumi, izpilduzmērījumi, izpilduzmērījumu veikšana, robežu uzmērīšana, zemes kadastrālā uzmērīšana, ceļu
Ceļu, tiltu, ielu un laukumu projektēšana un būvniecība, uzturēšana, grants ceļu profilēšana, segumu atjaunošana. Papildus šajā nozarē uzņēmēji piedāvā nodrošināt asfalta, smilts, grants un pretslīdes materiālu piegādi.