Ceļubūve

Drukāt
Banner 1050x80

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Bruģēšana, zemes darbi, ceļu būve , laukuma būve , zeme, bruģis, teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli, fasādes materiāli, fasādes apdares materiāli, klinkers, klinkera ķieģeļflīzes, klinkera bruģis, klinkera ķieģelis, klinkera materiāli, fasādes ķieģeļflīzes, ķieģeļi, dekoratīvie ķieģeļi, bruģis, Ventilējamas fasādes, sienas flīzes, māla flīzes, baseina flīzes, industriālās flīzes, fasādes apdare, fasādes

Feramagus, SIA, Lauksaimniecības, celtniecības, meža tehnika

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Lauksaimniecības tehnika un aprīkojums. Graudu pirmapstrādes, celtniecības un ceļu būves. Komunālā, meža tehnika, serviss un rezerves daļas.

Poly Systems, SIA, Hidroizolācijas vairumtirdzniecība

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Priekšrocības:

Saviem klientiem piedāvājam veikt hidroizolācijas darbu izpildi, sniedzam konsultācijas HYPERDESMO sistēmas ieklāšanā, piegādājam materiālus un apmācām tehnoloģiski pareizi veikt hidroizolācijas darbus, veicam tehnoloģijas uzraudzību.

✓ Hidroizolācijas sistēmas ✓ Hidroizolācijas konsultācijas ✓ Hidroizolācijas darbi ✓ Hyperdesmo ✓ Industriālās grīdas ✓ Terases un balkoni ✓ Stadioni un sporta laukumi ✓ Rezervuāri un baseini ✓ Deformācijas šuves ✓ Tilti un ceļi ✓ Pamatu hidroizolācija ✓ Jumtu hidroizolācija

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: SIA ''Velve M.S. Tehnoloģijas" piedāvā augstākās kvalitātes materiālus gan privātpersonu, gan profesionālu būvnieku vajadzībām, kā arī valsts mēroga hidrotehnisko būvju būvniecībā nepieciešamos būvmateriālus. Kopš 1999. gada SIA "Velve M.S. Tehnoloģijas" ir pasaulē pazīstamās būvniecības sauso maisījumu un būvķīmijas ražotājkompānijas MAPEI S.p.A., kā arī POLYGLASS S.p.A. hidroizolācijas materiālu oficiālais pārstāvis Latvijā.

Renāra Būve, Privātmājas būvniecība

Lutriņi, Skolas 11, Lutriņu pagasts, Saldus nov. LV-3861
"Renāra Būve" sadarbības piedāvājums: ✓ Tikšanās objektā ✓ Situācijas izvērtējums  ✓ Konsultācija par iespējamiem risinājumiem  ✓ Projekta izstrāde  ✓ Projekta realizācija "Renāra Būve" sniedz dažādus pakalpojumus: ✓ Mežizstrāde - konsultē, izzāģē attiecīgi klientu vēlamā rezultātā. ✓ Būvniecība - konsultē, būvē jaunu, remontē vecu, izvērtē kritērijus un ieguvumus. ✓ Ūdens ieguve: konsultē, pieņemot risinājumu, veicam atbilstošu piedāvājumu, akceptējot piedāvājumu, tiks izveidots atbilstošs ūdens ieguves modelis (aka jeb urbums), remontējam esošos ūdens ieguves punktus. ✓ Kanalizācija: ierīko septiķi, attiecīgi vietai un dabai draudzīgu.

Īsāk sakot, jūsu mērķi tiks īstenoti caur manu pieredzi attiecīgi piedāvātos pakalpojumos.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Būvtehnikas, (celtniecības tehnikas) ceļu būves tehnikas tirdzniecība, serviss, remonts, rezerves

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
Mežizstrādes tehnikas un aprīkojuma tirdzniecība, serviss, remonts, rezerves daļas: jauni un lietoti harvesteri, forvarderi, augsnes sagatavošanas frēzes, meža mērinstrumenti, pretslīdēšanas ķēdes, kāpurķēdes, šķeldotāji, mežtehnikas (meža tehnikas) operatoru apmācības, preču zīmes: John Deere, BRACKE FOREST, LOGLIFT, OFA, OLOFSFORS,

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
Mūsu produkti un pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Lāzergriešana ✓ Hidroabrazīva griešana ✓ Gumijas izstrādājumi ✓ Ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība ✓ Plastmasas izstrādājumi ✓ Plastmasas izstrādājumu izgatavošana ✓ Konveijeru, transportieru lentas un aprīkojums ✓ Grīdas segumi, grīdu segumi sporta zālēm, daudzfunkcionālie grīdu segumi, zāles imitācija. Ražošana, vairumtirdzniecība ✓ Šļūtenes ✓ Detaļu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Blīvēšanas materiāli ✓ Blīvju izgatavošana

Terra Modus, SIA

Allaži, Birzes 5, Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Topogrāfiskie plāni ✓ Būvasu nospraušana dabā un nospraušanas akti ✓ Būvju, komunikāciju, ceļu un laukumu nospraušana dabā ✓ Izpildmērījumi būvēm, komunikācijām, ceļiem un laukumiem ✓ Celtniecības ģeodēzija ✓ Nivelēšana, augstumu noteikšana ✓ Platību, tilpumu, apjomu uzmērīšana un aprēķini ✓ Citi nestandarta ģeodēziskie darbi

RR CHOICE, SIA

"Vizbuļi 1" -4, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par uzņēmumu:

Veicam tāmēšanas darbus gan mazākiem, gan lielākiem objektiem, pamatu izbūvei, jumtu izbūvei, mūrēšanai un citiem iekšdarbiem. Veicam būvju tāmēšanu, balstoties uz projekta risinājumiem, no pamatiem līdz slēdzenei (A-Z). Tāmēšana bankai, ES fondiem, vērtētājiem, apdrošinātājiem. Tāmes tiek gatavotas atbilstoši aktuālām būvdarbu, materiālu un mehānismu izmaksām. Klienti mūsu tāmes iesniedz Latvijas bankās finansējuma piesaistei. 

Albi Group, SIA

A.Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti

Solvers, SIA

Viestura 6, Jūrmala LV-2010
Par uzņēmumu:

SIA "Solvers" - uzņēmums ar lielu pieredzi ceļu projektēšanas darbos, veic transporta sistēmas plānošanu un satiksmes modelēšanu, signālu plānu izstrādi un citus ar ceļu projektēšanu saistītos darbus.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Dzelzceļa apkalpošana un remonts, SIA

Liepziedi, Liepziedu 17, Auru pagasts, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dzelzceļa apkalpošana un remonts" veic dzelzceļa būvniecības un uzturēšanas darbus visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums ir nodrošināts ar speciālo aprīkojumu, darba instrumentiem (uzgriežņu atslēgu, mobilo elektrostaciju u.c.), lai pilnvērtīgi varētu veikt visdažādākā veida dzelzceļa izbūves un apkalpošanas darbus. Ja darbu veikšanai nepieciešams lielāks aprīkojums, tad tas tiek iznomāts no "Latvijas Dzelzceļa".

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1046
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

SIA Ceļu Būve

Pāvila Rozīša iela 42, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra
Ceļu, tiltu, ielu un laukumu projektēšana un būvniecība, uzturēšana, grants ceļu profilēšana, segumu atjaunošana. Papildus šajā nozarē uzņēmēji piedāvā nodrošināt asfalta, smilts, grants un pretslīdes materiālu piegādi.