Ceļubūve

Drukāt
Banner 1050x80

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063
Arhitekti, arhitektu birojs. Māju projekti, ēku projekti, būvju projekti. Individuālā ēku, māju  projekta izstrāde. Individuāla ēku, būvju, māju projektēšana, mājas ar divslīpu jumtu, mājas ar plakanu jumtu un četrslīpu jumtu. Gatavie ēku projekti , gatavie māju projekti. Jauna ēku, māju būvniecība, rekonstrukcijas; renovācija;

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
lameļu diski, vēdekļveida diski, filca lameļu diski, dimanta diski, diski betonam, bruģim, pieminekļiem, ceļu , Kuģu būve . Laivu būvēšana. Mašīnbūve. Metālapstrāde. Metāla slīpēšana. Metāla griešana. Pulēšana.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Vizuālā reklāma, lielformāta druka, reklāma uz auto durvīm, PVC druka, vimpeļi, izšūšana, uzšuves. Reklāma. Vides reklāma. Āra reklāma. Outdoor reklāma. Reklāmas izgatavošana. Lielformāta uzlīmes, papīra apdruka, druka uz papīra, druka uz auduma, sublimācija, solventdruka, solvent druka, druka uz plēves, druka uz līmplēves, druka uz

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
tirdzniecība, loģistika, transports, montāža, būviekārtu, celtniecības tehnikas, industriālās tehnikas, ceļu , , rokas instrumentu, betonēšanas tehnikas, būviekārtas, celtniecības tehnika, Industriālā, tehnika, ceļu

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Ceļu būves tehnikas remonts, Greideru remonts. Buldozeru lāpstas remonts.

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

Siltumserviss Eko, siltināšana ar beramo vati

"Atvari" -10, Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Ieguvumi:: ✓ Beramās vates izmaksas un pakalpojuma izmaksas ir zemākas salīdzinājumā ar citiem siltināšanas veidiem, turklāt tai nav atgriezumu, kas padara tās iestrādi izdevīgāku. ✓ Siltināšana ar beramo vati ir daudz ātrāka salīdzinājumā ar ruļļu vai lokšņu materiālu. Dienas laikā mēs varam nosiltināt līdz 200 m². ✓ Salīdzinot siltināšanu ar lokšņu un ruļļu siltumizolācijas materiāliem, beramā vate veido nemainīgi lielu siltumizolācijas slāni bez spraugām, kā arī stingri nosiltina vietas ap dažāda tipa komunikācijām un jumta konstrukcijām, piemēram, jumta kopnēm, nodrošinot augstu siltumnoturību. ✓ Daudzas beramās vates ir ugunsdrošas. Tām ir A1 klase, kas atbilst absolūti nedegošam materiālam.

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

AJ Gravels, SIA, karjers Agitas 2

"Smiltskalni" , Grāveru pagasts, Krāslavas nov. LV-5655
Apraksts:

SIA "AJ Gravels" ir karjers Aglonā. Galvenā darbības specifika ir grants, smilts, akmens ieguve. Iegūšana un realizācija. Ekskavatoru noma, transporta pakalpojumi un piegāde.

ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Virpotava.lv, SIA

Spāres 21, Rīga LV-1002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Virpošana - Virpošanas pakalpojumi: Manuāli vadāmu darba galdu maksimālais pieļaujamais detaļas diametrs 450mm, garums 1300mm, virpas "patronas" caurejošais diametrs 50mm ✓ Metināšana - Metināšanas pakalpojumi: MIG/MAG - Melnā un nerūsējošā tērauda metināšana ar mūsdienīgu un jaudīgu metināšanas pusautomātu ✓ Frēzēšana - Frēzēšanas pakalpojumi: Horizontālā un vertikāla frēzēšana ar maksimālajiem detaļas izmēriem 1000x300x500 ✓ Tēšana - Ķīļrievas iestrāde: Ķīļrievas iestrāde jebkurai detaļai. ✓ Urbšana - Urbšanas pakalpojumi: Stacionārā un radiālā urbšana, jaunu urbumu veikšana, urbuma atjaunošanu, vītnes iestrāde ✓ Ciršana - Metāla šķēres: Metāla ciršana ar horizontālajām metāla šķērēm ar maksimālajiem izmēriem 6000x1500 līdz metāla biezumam 5mm
ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129j, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "LATWORK" savu darbību attīsta kā darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) mazumtirgotājs un vairumtirgotājs visā Latvijā. SIA "LATWORK" mērķis ir nodrošināt klientus ar pasaulē plaši pazīstamu ražotāju kvalitatīvu un modernu produktu klāstu. Līdz ar to tiek nodrošināta aizsardzība pret dažāda veida riska faktoriem, kas ir viens no svarīgākajiem noteikumiem drošai darba videi, apmierinātiem darbiniekiem un kvalitatīvi padarītam darbam. Mūsu piedāvātā produkcija pilnībā atbilst Latvijas un Eiropas standartiem. SIA "LATWORK" plašais preču klāsts ir izstrādāts izvērtējot klientu vēlmes un vajadzības, kā arī finansiālās spējas. Piedāvājuma klāstā ir laika gaitā izvērtēti un testēti modeļi, kuri vislabāk atbilst mūsdienu darba videi. SIA "LATWORK" nodrošina profesionālu un augstu apkalpošanas kvalitāti, kā arī individuālu pieeju katram klientam.

Rūķis AG, SIA

Zaļā 32, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Mērniecības birojs "Rūķis AG" sniedz dažādus mērniecības darbus - topogrāfiskā mērīšana, zemes robežu uzmērīšana, zemes ierīcības projektu izstrādāšana un citi darbi.

Pipelife Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Piedāvājam:: ✓ Ārējie tīkli ✓ Ārējā ūdensapgāde ✓ Ārējā kanalizācija ✓ Lietus ūdeņu kanalizācija ✓ Drenāža ceļu būvei ✓ Gāze ✓ Kabeļu aizsardzība ✓ Iekšējie tīkli ✓ Iekšējā kanalizācija ✓ Apkure un iekšējā ūdensapgāde ✓ Elekotroinstalāciju aizsardzība ✓ Lietus ūdens un drenāža

AZ eksperts, SIA - Auto vērtēšana

Ķengaraga 1, Rīga LV-1063
Apraksts:

Sniedzam sertificēta vērtētāja slēdzienus par kravas, vieglo automobiļu, meža tehnikas, ceļu būves un citu tehnikas vienību tirgus vērtību. Slēdziens derīgs šķiršanās un mantojuma procedūrai, uzņēmuma bilancei, maksātnespējas procesam, bankas kredītu saņemšanai, tehnikas atsavināšanas gadījumos. Nepieciešamības gadījumā veicam transportlīdzekļa atjaunošanas izmaksu aprēķinu.

mebelutirgus.lv, internetveikals

Ganību 69/71, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Uzņēmums "Rinetta" ar strauju attīstību darbojas šādās nozarēs: mēbeļu tirdzniecība un vairumtirdzniecība, celtniecības, būvniecības un remontdarbi, metālapstrāde, interjera preču izgatavošana, tirdzniecība un piegāde. Internetveikalu darbība Latvijā un Skandināvijā.

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Apraksts: SIA "Terra SPS" ir poļu kompānijas ''MET-ROLL'' oficiālais pārstāvis Latvijā, kas specializējas projektēšanas un transportieru skrituļu un transportieru ierīču ražošanā. Pateicoties starpnieku neesamībai, varam piedāvāt produkciju par pašām izdevīgākajām cenām.
Ceļu, tiltu, ielu un laukumu projektēšana un būvniecība, uzturēšana, grants ceļu profilēšana, segumu atjaunošana. Papildus šajā nozarē uzņēmēji piedāvā nodrošināt asfalta, smilts, grants un pretslīdes materiālu piegādi.